Šport > Nogomet
12 ogledov

Šok: Real brez Ronalda v pokalnem Clásicu

Borussia Dortmund Real Madrid Liga prvakov četrtfinale Ronaldo Reuters
Real Madrid je potrdil, da ima Cristiano Ronaldo težave s stegensko mišico, a v klubu niso povedali, kako dolgo bo Portugalec odsoten z igrišč.

Po poročanju španskih medijev je Cristiano Ronaldo utrpel manjšo natrganino v levi stegenski mišici in bi lahko počival tudi dva tedna. Prvi zvezdnik madridskega Reala bi tako zagotovo izpustil pokalni finale proti Barceloni prihodnjo sredo, pod vprašajem pa je tudi njegov nastop na prvi tekmi polfinala Lige prvakov. Real bo nasprotnika dobil v petek. Ob tem bo Portugalec seveda izpustil prav tako naslednji dve prvenstveni tekmi Madridčanov.

Usodna tekma z Borussio

Cristiano se v četrtek zjutraj ni pojavil v klubski trenažni bazi v Valdebebasu. Sprva so številni domnevali, da se CR7 še naprej ukvarja z manjšo poškodbo kolena, a burno dogajanje v klubu kaže na to, da je stvar resnejša. Ronaldo je sicer odšepal z igrišča že prejšnji teden na tekmi z Borussio Dortmundom, ki jo je Real na prvi četrtfinalni tekmi doma visoko premagal (3:0). 

Cristiano je zaradi poškodbe že izpustil povratno srečanje v Dortmundu in prvenstveni obračun na Anoeti proti Real Sociedadu. Real je v prvenstvu na tretjem mestu, tri točke za vodilnim Atléticom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.