Šport > Nogomet
2415 ogledov

Šokanten posnetek! Pijani argentinski nogometaš ubil motorista

Rodrigo Holgado nesreča Youtube
Nogometašu, kateremu so izmerili 1,53 promila alkohola v krvi, preti zaporna kazen.

Rodrigo Holgado je 24-letni argentinski nogometaš, ki si že več let služi kruh v Čilu. Toda njegova kariera in celotno življenje sta se hudo zapletla, potem ko je nogometaš zakrivil smrt 60-letnega moškega.

Holgado se je namreč močno pod vplivom alkohola s soigralcem Manuelom Fernandezom vozil po ulicah Santiaga, ko se je zaletel v pred seboj vozeči motocikel, ki ga je upravljal nesrečni 60-letnik.

Voznik motorja je preminil na kraju nesreče, prav tako pa je kar hude poškodbe utrpel tudi Fernandez, ki je pristal v bolnišnici.

Policija je nogometašu, ki je sedel za volanom, izmerila kar 1,53 promila alkohola v krvi ter ga privedla v pripor. Tam naj bi preživel naslednjih 120 dni, a ima pravico, da plača varščino. Grozi pa mu petletna zaporna kazen.

V pomoč mu zagotovo ne bo niti posnetek, do katerega se je dokopala policija.

Holgado je sicer otrok San Lorenza, a je večji del kariere igral v Mehiki in Čilu. Za aktualni klub, prvoligaša Audax Italiano, je podpisal januarja leta 2019, na 22 tekmah pa je skupaj dosegel 10 zadetkov.

Rodrigo Holgado | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice