Šport > Nogomet
415 ogledov

Šokanten posnetek spolnega prestopnika

Adam Johnson EPA
Osramočeni angleški nogometaš Adam Johnson, ki prestaja šestletno zaporno kazen zaradi spolnega odnosa s 15-letnico, je zapravil vse možnosti, da bi ga predčasno izpustili iz zapora, poročajo britanski mediji.

The Sun je pridobil eksluzivni posnetek angleškega nogometaša Adama Johnsona, na katerem spolni prestopnik sedi v pralnici zapora v South Yorkshiru in sojetnikom pojasnjuje okoliščine njegovega zločina.

Devetindvajsetletnik ni vedel, da se pogovor snema, z nespametnimi izjavami pa je po mnenju britanskih novinarjev zapravil vse možnosti, da bi predčasno prišel na prostost in nadaljeval kariero profesionalnega nogometaša.

Johnson se je na razsodbo že dvakrat pritožil, a je sodišče njegova prizadevanja zavrnilo. Zdaj je, kot kaže, zapečatil svojo usodo.

''Koliko si dobil, šest let? In sploh nisi spal z njo?'' je Johnsona vprašal sojetnik. ''Sploh ga nisem izvlekel,'' je odvrnil 29-letnik. ''Saj je nisi posilil ali kaj takšnega,'' še vpraša nekdo od prisotnih, Johnson pa odvrne: ''Ne. Želim si, da bi jo, če sem že dobil šest let.'' Slednja izjava je še posebej provokativna, saj je pred sodnikom trdil, da dejanje obžaluje.

Nogometaš v nadaljevanju pogovora pojasni, da ga je dekle po vsaki domači tekmi pričakalo pri avtomobilu, kar se je vleklo več mesecev. ''Prosila je za fotografije, potem za podpisan dres. Nato me je dodala na družabnih omrežjih. Sprejel sem njeno prošnjo in začela sva se pogovarjati. Mislil sem, da ima 17, 18 let. Po nekaj tednih sva se dobila in sem jo poljubil,'' pojasnjuje Johnson in dodaja, da bi jo odnesel z opozorilom, če ne bi bil slavni nogometaš.

''Tukaj imamo ljudi, ki so spali z 12-letnicami, pa so dobili 13 mesecev. Če ne bi bil to jaz, njen oče ne bi šel na policijo,'' je prepričan 29-letnik.

Posnetek, ki si ga lahko ogledate na Thesun.co.uk, naj bi nastal brez nogometaševe vednosti ali soglasja.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.