Šport > Nogomet
5 ogledov

Športniki so za Barcelono

1/11
Žurnal24 main
Pred jutrišnjim finalom Lige prvakov med Barcelono in Manchester Unitedom smo poklicali nekaj sedanjih in nekdanjih športnikov. Prav vsi stavijo na Katalonce.

Finale Lige prvakov je največji športni dogodek letošnjega poletja. V Rimu se bosta za zmago udarila Barcelona in Manchester United. Veliki finale bodo seveda spremljali tudi slovenski športniki. Pred klubsko tekmo leta smo poklicali nekaj sedanjih in nekdanjih športnikov in jih povprašali, kaj oni menijo o velikem rimskem finalu.

Borut Bilač, nekdanji atlet:
V finalu bom navijal za Barcelono, ker že celotno sezono igra zelo konstantno. Tudi v domačem prvenstvu praktično ni imela konkurence. Se pa zavedam, da bo v finalu zelo težko, ker je Manchester United zelo dobra ekipa. Angleško prvenstvo pa je eno izmed najmočnejših na svetu. A kljub temu upam na zmago Barçe. Moj najljubši igralec je Thierry Henry, ki že vrsto let igra na najvišji ravni. Pri njem pa me navdušuje predvsem njegovo gibanje in hitrost.

Primož Peterka, smučarski skakalec
Moj favorit v finalu Lige prvakov je Barcelona. Najboljši nogometaš pa je Lionel Messi. Drugače pa ne navijam za Barcelono, temveč za torinski Juventus.

Uroš Šerbec, nekdanji rokometaš:
V finalu Lige prvakov bom navijal za Barcelono. Najboljši nogometaš po mojem mnenju pa je Lionel Messi. V zadnjem času je sicer precej padel v formi, a verjamem, da bo proti Manchester Unitedu pokazal vse, kar zna. Osebno je moj najboljši klub Liverpool.

Dejan Kontrec, hokejist:
V finalu bom navijal za Barcelono, ki je tudi sicer moj najljubši klub, za katerega držim pesti. Messi pa je po mojem mnenju trenutno najboljši igralec na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.