Šport > Nogomet
489 ogledov

Suarez, si to ti? Španec v stilu Urugvajca med tekmo ugriznil nasprotnika

Edu Bedia Reševalni pas/Twitter
Španec je v "Suarezovem stilu" ugriznil svojega nasprotnika. Bil pa je izviren glede mesta ugriza, saj se je odločil za nasprotnikova rebra...

V najmočnejši indijski nogometni ligi smo bili na tekmi med Chennaiyinom in Goo priča nevsakdanjemu prizoru, za katerega je poskrbel Španec Edu Bedia.

Nič ne čudi, da si je španski nogometaš za svojega vzornika vzel enega najboljših napadalcev najmočnejše španske lige zadnjih let, Urugvajca Luisa Suareza, a namesto da bi ga poizkušal kopirati po nogometnem znanju ter številnih zadetkih, se je odločil, da ob samem zaključku tekme, pri rezultatu 2:2, pokaže nekaj drugega, kar se je naučil od Suareza.

A za razliko od Suareza, ki se je na nasprotne branilce spravil tekom borbe v kazenskem prostoru, je Edu Deepaka Tangrijo ugriznil kar za rebra, potem ko sta se po enem izmed dvobojev oba igralca znašla na tleh.

Sodnik incidenta sicer ni opazil, tako da jo je Španec odnesel brez rdečega kartona, a ga zagotovo čaka daljša kazen, ko si bo disciplinska komisija ogledala posnetek.

Edu Bedia | Avtor: Epa Epa

Edu, ki je proizvod nogometne šole Racing Santanderja, sicer že četrto leto nastopa v najmočnejši indijski ligi za Goo, kateri je tudi kapetan, pred tem pa je nosil dres številnih španskih klubov, kot so Racing, Salamanca, Hercules, Barcelona B, Oviedo ter Zaragoza. Eno leto je preživel tudi v Nemčiji pri ekipi 1860 München. V svojih mladih letih naj bi veliko obetal, saj je bil član španske U20 ter U21 selekcije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice