Šport > Nogomet
81 ogledov

Terry napovedal slovo od Chelseaja

(Galatasaray - Chelsea) John Terry Reuters
Chelsea bo po tej sezoni igral brez svojega verjetno najbolj prepoznavnega igralca.

Chelsea je sporočil, da poleti ne bo več podaljšal pogodbe s kapetanom Johnom Terryjem. Za Londončane je v vseh tekmovanjih 35-letni nogometaš zbral skoraj 700 tekem, zvest jim je bil od leta 1990, v članski ekipi je od leta 1998.

"Klub je sporočil, da se bo nekaj stvari spremenilo. Pred tekmo z Arsenalom smo se pogovarjali o podaljšanju, pa iz tega zdaj ne bo nič. A zame to ne pomeni, da je konec kariere, je pač ne bom končal pri Chelseaju," je sporočil Terry po tekmi pokala FA proti drugoligašu Milton Keynesu.

Štirje naslovi prvaka

V angleški premier ligi ima za londonski klub 477 nastopov, v vseh tekmovanjih pa 696. V dolgih letih je zbral številne lovorike, štiri naslove prvaka, pet pokalnih lovorik, po enkrat je slavil v ligi prvakov (2012) in evropskem pokalu (2013). Za Chelsea je dosegel 66 golov.

"Noben igralec ni večji kot klub. Z veseljem bi podaljšal, toda klub razmišlja v drugi smeri," je Terry vendarle pokazal, da malo obžaluje takšen konec sodelovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.