Šport > Nogomet
31 ogledov

To je razlog, da se ne bo obril

lionel messi Profimedias
Argentinski superzvezdnik Lionel Messi je pojasnil, zakaj se do konca južnoameriškega prvenstva ne bo obril.

Razlog je povsem preprost: vraževerje!

Lionel Messi na prvenstvu Copa America vzbuja pozornost z daljšo brado, ki pa je, kot je pojasnil pred zadnjo tekmo skupinskega dela, še ne namerava odstraniti.

Argentinska reprezentanca je trenutno uvrščena na prvo mesto skupine D in ima pred zadnjo tekmo z Bolivijo že zagotovljeno mesto v izločilnih bojih. Gavči so južnoameriške prvenstvo začeli z zmagami proti Čilu (2:1) in Panami (5:0).

Messi je na obračunu s Panamo igral le slabe pol ure in dosegel hat-trick, k čemur naj bi ključno pripomogla tudi njegova brada. ''Če se znebim brade, me bodo soigralci ubili,'' je razloge za svoj novi izgled pojasnil Messi.

''Verjamemo, da nam bo uspelo prekiniti slab niz in osvojiti naslov. Brade nikakor ne nameravam obriti, soigralci mi tega tudi ne bi dovolili,'' je za AS dodal napadalec Barcelone.

Argentina na prvenstvu Copa America ni zmagala vse od leta 1993, ko je v tekmi za naslov premagala Mehiko. V letih 2004 in 2007 je morala v finalu priznati premoč Braziliji, lani pa je bila od nje boljša reprezentanca Čila

Argentinci so razočaranje doživeli tudi v finalu svetovnega prvenstva leta 2014, ko jim je prvo zmago po letu 1986 preprečila izbrana vrsta Nemčije.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.