Šport > Nogomet
30 ogledov

Tudi Balotellija muči domotožje

Mario Balotelli ne bo navduševal v Stožicah. (Foto: EPA) EPA
Po Argentincu Carlosu Tevezu je odpor do Manchestra izrazil še Italijan Mario Balotelli. Želi stran, a ne zaradi kluba ali soigralcev, temveč zaradi mesta in domotožja.

"V Manchestru se ne počutim dobro. Zadovoljen sem s trenerjem in svojimi soigralci, ne maram pa mesta Manchester," je za Sky Sports dejal Mario Balotelli. "Ne vem, ali bom ostal v Manchester Cityju. Bomo videli, kaj se bo zgodilo. Pogrešam dom. To je Brescia, ne Milano. Pogrešam prijatelje in družino." Iz podobnih razlogov želi klub zapustiti tudi Carlos Tevez.

Obetavni italijanski nogometaš se je Manchester Cityju pridružil poleti 2010, a se nikakor ni vklopil v igro najbogatejšega nogometnega kluba na svetu in bil v medijih pogosteje zaradi izpadov v zakulisju kot zaradi dosežkov na zelenici. Po kratkem stiku s trenerjem Robertom Mancinijem na tekmi z Los Angeles Galaxy, ko je skušal teatralno zadeti s petko, a grdo zgrešil, je le težko verjeti, da je razlog za njegov odhod mesto Manchester.


Kam bi lahko odšel? Že lani se je težavnega 20-letnika povezovalo z AC Milanom. "Milan je čudovit klub. O njem lahko govorimo enkrat v prihodnosti," pove Balotelli, ki ga pogodba s Cityjem veže do leta 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.