Šport > Nogomet
163 ogledov

Udarec za Napoli pred tekmo z Barcelono

Lorenzo Insigne EPA
Neapeljčani bodo morda morali zaigrati brez enega najboljših v svojih vrstah.

Napoli bo mogoče igral brez Lorenza Insigneja na povratni tekmi osmine finala lige prvakov konec tedna proti Barceloni, saj je klub iz italijanske nogometne serie A sporočil, da si je krilni igralec italijanske izbrane vrste poškodoval levo stegensko mišico.

Napoli ob tem ni sporočil, koliko časa bo moral počivati 29-letni nogometaš, zapisal je le, da bodo njegovo stanje dnevno spremljali. Barcelona bo 8. avgusta na svojem Camp Nou gostila povratno tekmo, na prvi tekmi se je z Napolijem razšla z 1:1.

Tudi pri Barceloni sicer ni vse rožnato po izgubljenem boju za španski naslov. Katalonci so tako pred nadaljevanjem lige prvakov še pod večjim pritiskom, da na Camp Nou pripeljejo lovoriko, v zadnjem času pa je precej govora o nesoglasjih znotraj ekipe in na relaciji trener - nogometaši, ki so jih povzročile neuspešne predstave po pavzi zaradi koronavirusa. Barca se tudi spopada s težavami zaradi poškodb, za klub pa ne želi igrati tudi Brazilec Arthur Melo, ki ima že dogovorjen prestop k Juventusu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.