Šport > Nogomet
23 ogledov

Usoda Jovetića odvisna od Handanovića

Jovetić Manchester City Wigan Athletic ligaški pokal Reuters
Slovenski vratar Samir Handanović bi lahko odigral glavno vlogi pri prestopu Stevana Jovetića, ki ga želi v Milano pripeljati novi predsednik Interja Erick Thohir.

Indonezijski poslovnež Erick Thorir, ki je nedavno kupil 70-odstotni delež italijanskega prvoligaša, se želi pred naslednjo sezono okrepiti z novim napadalcem.

Predsednik Interja naj bi se zanimal za Danija Osvalda (Southampton) in Ezequiela Lavezzija (PSG), najbolj pa naj bi bil naklonjen podpisu s Stevanom Jovetićem (Manchester City).

Angleški prvoligaš si v zimskem prestopnem roku ne želi izgubiti črnogorskega reprezentanta, tu pa v zgodbo vstopi Samir Handanović. Meščani se že nekaj časa ozirajo za novim čuvajem mreže, saj se je Joe Hart s slabimi predstavami na igrišču znašel v nemilosti trenerja Manuela Pellegrinija.

Italijanski spletni portal Calciomercato.com poroča, da bi Pellegrini pristal na prodajo Jovetića, ki se je julija iz Fiorentine preselil v Manchester City, če se bo Inter pripravljen pogajati za prestop slovenskega reprezentanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.