Šport > Nogomet
811 ogledov

V Barceloni spet ogenj v strehi zaradi Messija

lionel messi Epa
V laseh sta si trener Ronald Koeman in vršilec dolžnosti predsednika Carles Tusquets.

Trener Barceone Ronald Koeman se je precej burno odzval na besede začasnega predsednika kluba Carlesa Tusquetsa, ki je izjavil, da bi moral španski velikan poleti prodati Lionela Messija.

"S finančnega vidika bi Messija prodal," je povedal Tusquets. S temi besedami je izzval trenerjev bes.

"Messijevo situacijo vsi dobro poznamo. Leo bo sam odločal o svoji prihodnost. Komentarji izven našega kluba me ne zanimajo. Toda takšne izjave znotraj kluba ne doprinesejo k mirnosti, ki je potrebna za zmagovanje. Ne moremo nadzorovati, kaj govorijo drugi, drugače pa je s komentarji znotraj kluba," je prepričan Koeman.

 | Avtor: Epa Epa

"Morda je to predsednikov oosebno mnenje. Spoštujem vsako mnenje, a Leo ima pogodbo z Barcelono sklenjeno do konca sezone. Po tem se bo odločil glede prihodnosti. Upam, da bo ostal, a odločitev je njegova," je dodal trener.

Takojšen odziv predsednika

Tusquets je napeto situacijo hitel miriti z dodatnimi pojasnili. "Nisem rekel, da bi Messija prodal, ampak da bi bila s finančnega vidika prodaja dobra za klub. Ima najvišjo plačo na svetu. To je čista resnica. Odločitev je vsekakor njegova, odbor o tem ne more odločati. Če bo potrebno, bom Koemanu pojasnil, da je moje besede narobe razumel. Šlo je za preprosto matematiko. Messi klubu povrne vse stroške njegove pogodbe, a Barcelona ni odvisna od enega igralca," je sklenil začasni vršilec dolžnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice