Šport > Nogomet
14 ogledov

V petek po vstopnice za Hrvaško

Slovenska reprezentanca se bo 20. avgusta prvič predstavila v prenovljenem Ljuds Žurnal24 main
Vstopnice za težko pričakovano prijateljsko tekmo med Slovenijo in Hrvaško na prenovljenem Ljudskem vrtu bodo na voljo od petka naprej na običajnih prodajnih mestih NZS.
 

Cena vstopnice

Zahodna in vzhodna tribuna
Za odrasle: 20 evrov
Za otroke do 14. leta: 10 evrov
Stara zahodna tribuna
Za odrasle: 12 evrov
Za otroke do 14. leta: 6 evrov

Na prenovljenem Ljudskem vrtu se bosta pomerili reprezentanci Slovenije in Hrvaške. Cena vstopnice za zahodno in vzhodno tribuno bo za odrasle 20 evrov, za otroke do 14. leta pa 10 evrov, medtem ko bodo cenejše vstopnice na voljo na stari, zahodni tribuni, kjer bodo sektorji A, H in spodnje tri vrste sektorjev B, C, F in G na voljo po 12 evrov za odrasle oziroma 6 evrov za otroke do 14 let. Vstopnic za sever in jug v prosti prodaji ne bo, saj je sever namenjen Hrvatom, medtem ko bodo na jugu za podporo reprezentantom skrbele Viole skupaj z združenimi navijači Slovenije.

 

Preberite še

Bilić ne pozna Slovencev

Prva reprezentančna tekma na prenovljenem mariborskem lepotcu bo odigrana v sredo, 20. avgusta, ob 20.45, selektor Matjaž Kek pa bo seznam reprezentantov objavil na novinarski konferenci v ponedeljek, 11. avgusta. Glavni delilec pravice na omenjeni tekmi bo bo 37-letni Švicar Claudio Circhetta, pomagala pa mu bosta sonarodnjaka Beat Hibder in Raffael Zeder. Circhetta sicer redno sodi v švicarskem državnem prvenstvu, letos pa je pravico delil tudi v pokalu UEFA.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.