Šport > Nogomet
29 ogledov

Valdés bo branil za novince med elito

victor valdes EPA
V sezoni 2016/17 novinec med elito angleške nogometne premier lige Middlesbrough se je okrepil s trikratnim zmagovalcem lige prvakom Víctorjem Valdésom, vratarjem, ki je večino kariere preživel pri španski Barceloni.

Víctor Valdés je za člansko ekipo Barcelone igral med leti 2002 in 2014, nato pa se je preselil k Manchester Unitedu, kjer je preživljal klavrne čase. Priložnosti za igro ni dobil, tudi ko so ga rdeči vragi posodili v Belgijo k Standardu Liegu, ni veliko igral.

Štiriintridesetletni nekdanji španski reprezentant pa bo v Premier ligi dobil novo priložnost, saj je trener Middlesbrougha Aitor Karanka, Valdésov rojak, navdušen nad novo okrepitvijo. "Ne morete si predstavljati, kako srečen sem. Ni v navadi, da k novincem v ligi pridejo takšni igralci. Zelo sem zadovoljen, ker je Valdés projektu predan. Ve, zakaj je tu. Prihaja, da nekaj doda naši ekipi," je za spletno stran kluba povedal Karanka.

Valdés je sicer peta okrepitev Middlesbrougha pred začetkom sezone v angleški eliti. Že pred tem so na stadion Riverside prišli Nizozemec Marten de Roon, Škot Jordan McGhee, Danec Viktor Fischer in Kolumbijec Bernardo Espinosa.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.