Šport > Nogomet
898 ogledov

Veliki derbi po okusu Handanovićevega Interja

Romelu Lukaku Inter AC Milan Epa
Četrto kolo italijanskega prvenstva je prineslo vroči milanski mestni derbi.

Na slovitem stadionu San Siro je Inter, tokrat v vlogi gosta, ugnal AC Milan (0:2) in kot edini s stoodstotnim izkupičkom ostal na vrhu lestvice Serie A.

Inter, za katerega je Samir Handanović branil vso srečanje, je že v prvem polčasu dvakrat zatresel mrežo, toda VAR je oba gola razveljavil. 

V 50. minuti so črno-modri le povedli, po podaji Stefana Sensija je s pomočjo odboja od branilca zabil Marcelo Brozović. V 78. minuti je končni izid postavil Romelu Lukaku, asistiral mu je Nicolò Barrella.

Inter je dobil zadnje tri prvenstvene dvoboje proti mestnemu tekmecu, sedmič zapored je Derby della Madonnina zapustil neporažen.

Barcelona La Liga Šport Oblak nepremagan in nezadovoljen, Barça spet bleda

Aktualni prvak Juventus je doma po preobratu ugnal Hellas Verono (2:1) in ostal prvi zasledovalec Interja. Za goste je z odličnim strelom z razdalje zadel Miguel Veloso, še pred polčasom je po podaji Cristiana Ronalda izenačil Aaron Ramsey. Na začetku drugega polčasa je Ronaldo izkoristil še najstrožjo kazen in "staro damo" popeljal do zmage.

Ni pozabila Šport Javila se je ženska, ki je dala hrano sestradanemu Ronaldu

Brescia je z minimalnim izidom (0:1) slavila v Vidmu pri Udineseju, že v petek je Cagliari s prispevkom Valterja Birse doma premagal Genoo (3:1).

Manchester City Watford Video Šport Neverjetni Man City zrušil dva rekorda naenkrat
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice