Šport > Nogomet
25 ogledov

Vida: ''Trener, drugič me udarite po glavi''

tavares vida dinamo maribor Anže Petkovšek
Nogometaš Dinama Domagoj Vida je moral zaradi nepremišljene poteze v blagajno kluba prispevati 100 tisoč evrov. Hrvat je trenerju Anteju Čačiću svetoval, naj ga v prihodnost raje udari po glavi.

Damagoj Vida je kazen, ki jo je prejel zaradi odprte steklenice piva, sprejel, zgodba pa je po mnenju Čačića končana. Dinamo se bo v največjem hrvaškem derbiju pomeril s Hajdukov. Na tekmi bo zaigral tudi Vida, ki je po besedah hrvaškega trenerja ''slišal vse, kar je moral slišati''.

Nespametni nogometaš si je na poti v Vrsar privoščil pivo, nakar mu je Čavić zabrusil: ''Vida, vzemi oblačila in izstopi.'' Triindvajsetletnik je sledil ukazu trenerja in zaželel srečo svojim soigralcem. ''Srečno v Vrsarju,'' je zaklical v slovo. ''On je kot otrok. Na štiri treninge je prišel s štirimi različnimi pričeskami. Po incidentu v avtobusu mi je rekel 'trener, drugič me udarite po glavi. Udarite me po glavi enkrat na deset dni','' je povedal Čačić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.