Šport > Nogomet
12 ogledov

Vstopnic za tekmo s Čehi bo premalo

maribor dinamo navijači viole Saša Despot
Češki navijači Viktorie iz Plzna, ki se bo prihodnji torek v okviru zadnjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov doma pomerila z Mariborom, že množično derejo po vstopnice za omenjeni obračun.

Čehi, imetniki letnih vstopnic, morajo za ogled tekme Viktorie odšteti med 200 in 500 čeških kron (7,75 do 19,37 evra), dražje so za preostale navijače – od 250 do 600 kron. Doosan Arena v Plznu sprejme 11.700 gledalcev.

Vstopnice so na voljo tudi mariborskim navijačem. Teh je sicer že zmanjkalo za povratni obračun v Ljudskem vrtu. Po besedah predstavnikov mariborskega kluba pa bo tudi kvota vstopnic za ogled prve tekme na Češkem kmalu pošla.

Navijači se namreč množično odpravljajo na pot z avtobusi, v Mariboru in okolici pa zmanjkuje tudi kombijev za izposojo. Gostitelji so slovenskim navijačem namenili 827 mest, nakup v Plznu pa ne bo mogoč. Posamična vstopnica za navijaški sektor stane 10 evrov, za sektor C na zahodni tribuni Doosan Arene pa 24 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.