Šport > Nogomet
875 ogledov

Z otrokom v naročju udaril nogometaša

Everton - Lyon
Tekmo Evropske lige v Liverpoolu med Evertonom in Lyonom je zaznamoval pretep.

Dvoboj med Evertonom in Lyonom se je končal z zmago gostov z 1:2, Liverpoolčani, ki so v treh tekmah osvojili le eno točko, pa so tako pravzaprav že brez pravih možnosti, da napredujejo v izločilne boje Evropske lige. Frustracije pri domačih igralcih in navijačih so bile očitne, valižanski reprezentant Ashley Williams pa je z udarcem, ki ga je namenil gostujočemu vratarju Anthonyju Lopesu, poskrbel tudi za pretep na zelenici.

V prerivanje med igralci se je vmešalo tudi nekaj domačih gledalcev, med njimi je bil najbolj goreč navijač, ki je v boj ponesel tudi svojega otroka.

Pri Evertonu so se hitro odzvali in navijaču doživljenjsko prepovedali vstop na stadion, hkrati pa so ga naznanili policiji. Klub iz Liverpoola je bil pred kratkim že kaznovan zaradi dogodkov na tekmi s splitskim Hajdukom.

Williams na začudenje večine na stadionu ni prejel rdečega kartona, le tri minute kasneje pa je rezultat izenačil na 1:1. Vseeno se je dvoboj končal po željah Francozov.

Neljube scene Šport Hajduk v novih težavah zaradi navijačev

Z vročo atmosfero se je srečal še en angleški klub. Arsenal je gostoval na beograjski Marakani in odnesel minimalno zmago z 1:0. Za zmago je mojstrsko zadel Olivier Giroud.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice