Šport > Nogomet
66 ogledov

Za 35 milijonov v Atletico

Jackson Martinez Porto EPA
Igralčev zastopnik pravi, da bo član kolumbijske reprezentance podpisal štiriletno pogodbo, potem ko je tretja ekipa španske La Lige poravnala 35-milijonsko odkupno klavzulo.

Jackson Martínez bo podpisal štiriletno pogodbo z Atlético Madridom, potem ko so "Los colchoneros" plačali 35 milijonov evrov in tako aktivirali njegovo odkupno klavzulo, je razkril agent kolumbijskega člana FC Porta

Napadalec, ki se s Kolumbijo trenutno mudi na Copi Américi, je bil tik pred podpisom z AC Milanom, a se je nato vmešala ekipa Jana Oblaka, ki je ob odhodu Maria Mandžukiča že dogovorjena tudi za prihod mladega argentinskega strelca Luciana Vietta

"Danes je bilo zaključeno," je Luiz Henrique Pompeo povedal za dnevnik AS. "Želimo se zahvaliti Milanu za njihovo zanimanje vse do konca, v čast nam je, toda ne moreš biti na dveh koncih hkrati. 'Atléti' je zelo velik klub, ki so mu uspele pomembne reči v prvenstvu in v Evropi. Jackson bo šel tja doseči velike reči in izvleči najboljše predstave iz sebe. To so njegove sanje in zelo je vznemirjen. Res je srečen," je dejal igralčev zastopnik. 

Martínez bo po prihodu Vietta iz Villarreala že drugi napadalec, s katerim se je pred odprtjem prestopnega roka okrepil madridski klub. 28-letnik je v Porto prišel iz Chiapasa leta 2012 in postal kapetan "zmajev", za katere je v lanski sezoni zabil 21 golov v portugalskem prvenstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.