Šport > Nogomet
772 ogledov

Zamaskirana napadalca pretepla trenerja

Mario Cvitanović Epa
Trener ostaja na zdravljenju v bolnišnici.

Napad se je zgodil v sredo zvečer, ko se je ekipa vrnila s tekme v Imbriovcu. Dva zamaskirana napadalca sta s palicama napadla trenerja Dinama Maria Cvitanovića, ko je vstopal v svoje stanovanje v naselju Vrbik.  

Policija je potrdila, da je prišlo do napada, niso pa želeli razkriti podrobnnosti, saj je preiskava še v teku. 

Zdravko Mamić Poskus atentata Šport V BiH ustrelili Zdravka Mamića

Cvitanovića so odpeljali v bolnišnico. Po prvih podatkih je najhuje z njegovo roko. Napadalca naj bi mu zlomila podlakt, piše 24sata.hr. 

Klub se je na napad že odzval in dejanje ostro obsodil. Kot so zapisali, bi se vse skupaj lahko končalo veliko bolj tragično. "Zgroženi smo nad takšnim nasiljem in spet pozivamo vse institucije, da se odzovejo in prenehajo ignorirati vse, kar se dogaja okoli GNK Dinamo," so zapisali na spletni strani kluba. "Mar vsi skupaj čakamo, da se zgodi nekaj tragičnega, da se bo sistem končno odzval?"

Napad na Cvitanovića je zadnji v vrsti dogodkov, ki pretresajo klub. Pred časom so neznanci streljali na Zdravka Mamića in ga ranili v nogo. Še pred tem so Mamića napadli na Bolu na Braču.

domagoj ivelić Novi posnetki Šport Napadalec na Mamića že na prostosti
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice