Šport > Nogomet
22 ogledov

Zaradi izgubljene stave pojedel podgano!

Podgana PrtScr You tube
Bivši branilec Marseilla in francoske reprezentance, sedaj pa radijski voditelj Eric Di Meco, je zaradi izgubljene stave pojedel podgano!

Bivši igralec francoskega Marseilla in francoske nogometne reprezentance Eric Di Meco je ob prestopu Césarja Azpilicuete iz Osasune v Marseille leta 2010 za sedem milijonov evrov dejal, da mladi, takrat 20-letni Bask, ne bo nikoli zaigral za špansko člansko reprezentanco. V primeru, da bi se to zgodilo, je bil pripravljen pojesti podgano!

In letošnjega 6. februarja se je zgodilo. Za prijateljsko tekmo med Španijo in Urugvajem je bil Azpilicueta v prvi enajsterici. In podgana je bila kmalu pripravljena. Točneje, ena od vrst velike vodne podgane.

Svojo obljubo je Di Meco izpolnil kar na svojem sedanjem delovnem mestu na radijski postaji, ob tem pa so ga privoščljivi sodelavci seveda posneli. Pečena poslastica je bila servirana z jabolkom, zalil pa jo je s čašo hladnega francoskega vina.

Di Meco se je očitno zelo zmotil pri oceni Baskovskega branilca. Azpilicueta je pred to sezono okrepil Chelsea, v katerem je letos odigral zelo spodobno. Bil je član vseh španskih mlajših reprezentanc, letos je debitiral še za člansko vrsto in šteje šele 23 let. Pred njim je očitno še kar lepa kariera.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.