Šport > Nogomet
4165 ogledov

Zaradi majice so ga pretepli sredi ulice. In to pred očmi mame

Napad na navijača v Mostarju Družbeno omrežje X
Navijaško huliganstvo ne pozna meja.

"Grdi in neprijetni prizori iz Mostarja, kjer je mlad fant pretepen, domnevno pred očmi mame in to zaradi majice, ki jo je nosil," danes piše srbski Kurir.

Ta se sklicuje na poročanje portala Bljesak info, ki trdi, da je mladenič nastradal zaradi majice, ki jo je nosil. Na njej naj bi bile logotipi oz. slike, ki pripadajo ultra navijaški skupini nogometnega kluba Zrinjski. Napad se je zgodil na cesti v predelu Bišće Polje, v jugovzhodnem delu Mostarja.

Omenjeni bosanski klub Zrinjski je sinoči odigral tekmo Uefine konferenčne lige, in sicer je na domačem stadionu 'Pod Bijelim Bregom' v Mostarju remiziral s precej bolj znanim angleškim premierligašom Aston Villo (1:1). Angleži so zasedli prvo mesto v skupini E s 13 osvojenimi točkami, Zrinjski pa je s štirimi pristal na zadnjem, četrtem mestu.

Kot je razvidno s posnetka, ki so ga objavili bosanski mediji, je skupina huliganov napadla nič hudega slutečega navijača, napada pa ni uspela preprečiti niti mama, ki je bila ob fantu. Zapele so pesti, padli so težki udarci, nakoncu pa se je skupina razbežala, ko je fantu slekla majico. 

Komentarjev 2
  • sandi76 18:23 15.december 2023.

    Nogomet je treba ukinit. To je edini "šport", kjer vandali in huligani uničujejo stadione, ulice, avtomobile, se pretepajo in skratka vandalizirajo vse okoli sebe.

  • AnGus 17:20 15.december 2023.

    NASTRADAL je? Teleta nepismena... saj bi napisal novinarska, pa niste N od novinarja.