Šport > Nogomet
17 ogledov

Zaradi obrekovanja toži L'Equipe

Žurnal24 main
Francoski nogometni igralec Nicolas Anelka bo zaradi obrekovanja tožil časnik L'Equipe, ki naj bi potvoril beseda Anelkaja, ki so bile uperjene proti tedanjemu selektorju, Raymondu Domenechu.

Francoski nogometni igralec Nicolas Anelka bo zaradi obrekovanja tožil časnik L'Equipe. Omenjeni časnik je med svetovnim prvenstvom v Južnoafriški republiki francoskega reprezentanta citiral na naslovnici, ko je ta kritiziral selektorja Raymonda Domenecha.

Enaintridesetletni Anelka je dejal, da so pri L'Equipe potvorili njegove besede, proces proti časniku pa se bo začel jeseni. "To niso bile moje besede," je dejal Anelka in dodal, da ima širok nabor prič, ki bodo to tudi potrdile.

Anelka je zaradi kritik selektorja v JAR predčasno zapustil francosko reprezentanco, dogodki pa so zaostrili že tako napete odnose znotraj francoske izbrane vrste, ki je prvenstvo zapustila že po prvem delu. 20. junija so člani ekipe celo bojkotirali trening reprezentance, vseskozi pa so bili le bleda predstava svetovnih prvakov iz leta 1998 in svetovnih podprvakov leta 2006.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.