Šport > Nogomet
857 ogledov

Zavrnili ponudbo za 100 milijonov

Gonzalo Higuain Juventus Fiorentina EPA
Po poročanju angleških in italijanskih medijev je Juventus zavrnil stomilijonsko vsoto za prodajo igralca.

Številni angleški in italijanski mediji so se razpisali o ponudbi Chelseaja, ki je Stari dami za nakup napadalca Gonzala Higuaina ponudil 88 milijonov funtov (100 milijonov evrov), a so pri Juventusu ponujeno odklonili. Argentinec je sicer v torinski klub prestopil pred letom dni za 90 milijonov evrov. Pri Juventusu imajo sicer kar precej opcij za igranje v napadu.

Modri iz Stamford Bridga si ob verjetnem odhodu Diega Coste vse bolj želijo pripeljati izvrstnega napadalca, spodletelo pa jim je že pri nakupu njihovega nekdanjega igralca Romeluja Lukakuja. Belgijec se je odločil za selitev k Manchester Unitedu in Joseju Mourinhu, ki mu sicer za časa igranja v Chelseaju ni ponudil prave priložnosti.

To je bilo sicer že drugič v tem prestopnem roku, da je Chelsea potrkal na vrata Juventusa. Torinčani so namreč prav tako že zavrnili 70 milijonov evrov, ki so jih Londončani ponujali za brazilskega nogometaša Alexa Sandra. Včeraj so sicer črno-beli prodali italijanskega reprezentančnega branilca Leonarda Bonuccija Milanu za 42 milijonov evrov.

Leonardo Bonucci Italija Nemčija Euro 2016 Zvezdnik Šport Velik prestop med italijanskima velikanoma
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.