Šport > Nogomet
585 ogledov

Želi si ga klub, ki bo igral ligo prvakov

Kevin kampl Bayer Leipzig EPA
Slovenski reprezentančni vezist bo tudi v tej sezoni morda igral v najelitnejšem klubskem tekmovanju.

Kevin Kampl je že pred časom napovedal, da bo zapustil Bayer iz Leverkusna, kot možne destinacije pa so se omenjali Atletico Madrid, Milan in Kitajska. A zdaj ima slovenski reprezentant novega snubca, kariero pa bi lahko nadaljeval kar v Nemčiji. zanj so se ogreli pri Red Bull Leipzigu, ki bo v tej sezoni nastopal tudi v ligi prvakov.

Kampl ima pri v minuli sezoni drugem klubu nemškega prvenstva kar nekaj občudovalcev. Športni direktor rdečih bikov je namreč njegov nekdanji trener pri Salzburgu Ralf Rangnick, avstrijski trener Ralph Hasenhüttl pa je Slovenca vodil ob njegovem igranju za nemškega drugoligaša Aalen.

Leipzig, ki išče zamenjavo za mladega Škota Oliverja Burka, ta naj bi se preselil v Premier League, se je pri Bayerju že pozanimal o ceni za Kampla. V Leverkusnu želijo za slovenskega vezista dobiti med 20 in 25 milijonov evrov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice