Šport > Nogomet
1056 ogledov

Zvezdnik v težavah, zdaj ga obtožujejo ugrabitve

Karim Benzema Damir Skomina Epa
Francoski napadalec v novih težavah.

Afere se kar lepijo na člana madridskega Reala in nekdanjega francoskega reprezentanta Karima Benzemaja. Francoski Mediapart, ki je znan po razkritjih škandalov znanih Francozov, je v četrtek objavil novico o ugrabitvi bivšega napadalčevega zastopnika Léa D'Souze. V ugrabitev naj bi bili vpleteni Benzemajevi sorodniki in prijatelji.

Po pisanju Mediaparta naj bi 7. oktobra prišlo do prepripra, po njem pa je bil D'Souza neprostovoljno zadržan. Naslednji dan je prijavil ugrabitev na policiji v Nanterrju, ki je začela s preiskavo dogodka. Zastopnik trdi, da je doživel fizični napad, razlog za grobost pa naj bi bil denar, ki je izginil, ko je še zastopal napadalca Reala.

Po njegovih besedah so bili napadalci prepričani, da si je prisvojil 50 tisoč evrov, ki mu jih je dal Benzema za opravilo nekaterih poslov. Sam pravi, da denarja ni vzel, ampak mu je bil zaplenjen na carini, ko se je vračal iz Maroka.

Benzema neposredno v ugrabitev ni bil vpleten, a nekateri viri navajajo, da je bil vključen v zadevo. Po eni izmed verzij so ga osebe, ki so osumljene za napad, v isti noči obiskale v pariškem hotelu.

To je drugi veliki škandal v katerega je vpleten Benzema. Ta je izgubil mesto v francoski izbrani vrsti, saj je sodeloval v izsiljevanju reprezentančega kolega Mathieuja Valbuene, ki so ga posneli pri spolnem odnosu. Tudi takrat so bili glavni krivci osebe, ki se dobro razumejo z Benzemajem. Ta je deloval kot posrednik med njimi in Valbueno.

Benzema se je tokrat hitro odzval na obtožbe. "Je ta svet normalen? Nehajte, pustite me pri miru," je sporočil preko twitterja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice