Šport
27 ogledov

Nov Fifin ne za Suareza

Luis Suarez EPA
Barcelona svojim navijačem ne sme uradno predstaviti nove okrepotve Luisa Suareza.

Selitev Luisa Suareza iz Liverpoola v Barcelono bo minila brez kakršnegakoli pompa. Suspenz, ki si ga je Urugvajec prislužil na svetovnem prvenstvu zaradi ugriza Giorgia Chiellinija, nameč vključuje vse reči povezane z nogometom, tudi predstavitev igralca v novem klubu.

Po 81 milijonov evrov vrednem prestopu so pri katalonskem velikanu v sredo načrtovali uradno predstavitev, a se to tako ne bo zgodilo. "Sankcije veljajo za vsa področja povezana z nogometom, za vse javne prireditve. Prepoved velja povsod po svetu," je povedala predstavnica za stike pri Mednarodni nogometni zvezi Delia Fischer.

Pri Barceloni sicer na vsak način želijo javnost seznaniti s prestopom Urugvajca, saj si ne želijo ponoviti "primera Neymar", ko je zaradi nepravilnosti pri prestopu moral odstopiti zdaj že nekdanji predsednik Barcelone Sandro Rosell.

Suarez se bo po štirimesečni pavzi Barceloni pridružil šele konec oktobra. Plačati bo moral tudi finančno kazen v višini nekaj več kot 82 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.