Šport
66 ogledov

Policistu ukradel šok bombo in ostal brez dlani

Pelister Vardar šok bomba odtrgana roka navijači Komiti Makedonsko notranje ministrstvo
V prvem kolu makedonskega prvenstva se je zgodil incident, ki je zasenčil dogajanje na zelenici. Nastal je šokanten amaterski posnetek, ki je razburil javnost, kot odgovor na to pa je notranje ministrstvo objavilo posnetek svojega uslužbenca.

V Bitoli sta se v nedeljo srečala domači Pelister in skopski Vardar. Gostujoči navijači Komiti so bili nameščeni na manjšo od obeh tribun, na kateri so bili, z izjemo policistov, sami. Komiti so že večkrat zakuhali kakšen incident, tudi tokrat se bo o njih v Makedoniji govorilo še nekaj časa. 

Kot prikazuje spodnji posnetek, ki ga je v javnost lanisralo makedonsko ministrstvo za notranje zadeve, je eden od navijačev policistu ukradel šok bombo. Drzno dejanje, ki se je zgodilo med prerivanjem z organi pregona, je navijač plačal s hudo poškodbo dlani.

Med čakanjem telefoniral

Na zgornjem posnetku, ki ga je posnel eden od domačih navijačev, je namreč moč videti in slišati eksplozijo šok bombe, nato pa tudi iskanje pomoči poškodovanca. Slednji je kljub temu, da se mu je dlan spremenila v krvavečo gmoto, ostal priseben in med precej dolgim čakanjem na pomoč celo telefoniral. 

Čeprav je bilo reševalno vozilo ob zelenici (ob koncu posnetka ga je moč videti ob robu igrišča, povsem blizu poškodovanca), pa je trajalo kar precej časa, da so privrženca ekipe iz makedonske prestolnice spravili do ustreznega osebja.

Posnetek, ki ga je javnosti posredovalo makedonsko notranje minisrtrstvo:

    

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice