Šport
17 ogledov

Prvaki se še iščejo

1/7
Žurnal24 main
Aktualni prvaki lige NHL Chicago Blackhawks nikakor ne najdejo zmagovite forme iz lanske sezone. Hokejiste iz vetrovnega mesta so tokrat s 7:4 premagali Edmonton Oilers.

Hokejisti Montreal Canadiens so v ligi NHL v gosteh pri New York Islanders vpisali četrto zaporedno zmago v tej sezoni (3:1). Finalisti minule sezone hokejisti moštva Philadelphia Flyers so premagali lanske prvake Pittsburgh Penguins s 3:2. Aktualni prvaki hokejisti Chicago Blackhawks so doživeli visok poraz na domačem ledu proti Edmonton Oilers s 4:7. Oljarji so prekinili črni niz šestih porazov in dobro izkoristili napake v obrambi tekmecev. V prvi tretjini so v razmaku nekaj več kot ene minute zadeli hokejisti Edmontona Sam Gagner, Ales Hemsky in Jordan Eberle.

Edini slovenski hokejist v ligi NHL Anže Kopitar bo skupaj z Los Angeles Kings igral v noči na nedeljo doma proti moštvu New Jersey Devils, ki je v gosteh pri Anaheim Ducks slavilo zmago z 2:1.

Hokejisti New York Rangers so klonili proti Carolina Hurricanes (3:4), moštvo Atlanta Thrashers je s 4:3 po podaljšku premagalo Buffalo Sabres.

Liga NHL:


New York Rangers : Montreal Canadiens 1:3

Pittsburgh Penguins : Philadelphia Flyers 2:3

Chicago Blackhawks : Edmonton Oilers 4:7

New York Islanders Rangers : Carolina Hurricanes 3:4

Atlanta Thrashers
: Buffalo Sabers 4:3 - po podaljšku

Anaheim Ducks : New Jersey Devils 1:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.