Šport
64 ogledov

Rafa in Nole zaigrala na ledeniku

rafael nadal novak đoković
1/7
Reuters
Rafael Nadal in Novak Đoković sta v karieri odigrala že 39 medsebojnih obračunov, tokrat pa sta prvič zaigrala v ledenem okolju argentinskega narodnega parka Los Glaciares.

Prvi in drugi igralec sveta sta se v okviru promocijske turneje po Južni Ameriki pomerila v bližini ledenika Perito Moreno Glacier v pokrajini Patagonija. Teniška superzvezdnika sta z obračunom promovirala turistično destinacijo, ki sicer velja za eno od najbolj priljubljenih v Argentini.

''Starši so mi predlagali, naj obiščem ledenik. To je ena od najbolj spektakularnih pokrajin, ki sem jih kdajkoli videl, Perito Moreno. Res izjemno,'' je na Twitterju zapisal Nadal.

Po obisku argentinskega narodnega parka Penito Moreno, ki se nahaja 2400 kilometrov južno od Buenos Airesa, sta se Nadal in Đoković pomerila na lebdečem igrišču obkrožena z več kot šest kilometri debele mase ledu. Ekshibicijski obračun je dobil ime ''Tenis na starodavnem ledu''. ''Nikoli si nisem mislil, da bom našel tako lep kraj,'' je povedal Đoković.

Nadal in Đoković sta s skupnim obiskom Južne Amerike, kjer sta odigrala tudi nekaj ekshibicijskih obračunov, ponovno dokazala, da se še vedno dobro razumeta, čeprav je oče Novaka Đokovića pred nekaj meseci dejal, da se je odnos med obema najboljšima tenisačema na svetu v zadnjih letih močno ohladil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.