Šport
15 ogledov

Real kupil novega Brazilca

Lucas Silva EPA
Real Madrid je potrdil prihod Lucasa Silve, ki je doslej branil barve Cruzeira.

Enaindvajsetletni vezist je podpisal pogodbo, ki naj bi trajala pet let in pol. "Real Madrid in Cruzeiro sta dosegla dogovor o prestopu Lucasa Silve, ki je podpisal pogodbo do 30. junija 2020," so v sporočilu za javnost zapisali evropski prvaki.

"Nogometaš bo predstavljen v ponedeljek ob 13. uri na stadionu Santiago Bernabeu po opravljenem zdravniškem pregledu," so ob prihod novega igralca še sporočili pri madridskem Realu. Prestop člana brazilske reprezentance do 21 let naj bi bil vreden 14 milijonov evrov.

Salah iz Chelseaja v Romo

Še nekoliko več bo stal prestop 22-letnega Mohameda Salaha iz Chelseaja v Romo, če se bodo pri italijanskem prvoligašu odločili za dokončni odkup Egipčana. Ta bo do konca naslednje sezone le posojen sinovom volkulje. Roma je za 18-mesečno posojo odštela 500.000 evrov, še 16 milijonov pa bo morala plačati za morebitni prestop. V

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.