Šport
3858 ogledov

Slovenci dobili nasprotnika v osmini finala

Slovenska odbojkarska reprezentanca Profimedia
Nasprotnika mora uradno potrditi še Mednarodna odbojkarska zveza.

Slovenski odbojkarji se bodo v boju za uvrstitev v četrtfinale po neuradnih podatkih še enkrat merili z Nemci, ki so jih premagali že v torek v zadnjem krogu predtekmovanja po skupinah. Po zadnjih tekmah je jasno, da bodo Nemci 15. reprezentanca predtekmovanja, ki se bo v osmini finala pomerila z drugo nosilko, to pa je kot gostitelj Slovenija.

Podatek mora potrditi še Mednarodna odbojkarska zveza, ki bo po koncu zadnjih tekem, ti pa glede na potek vrstnega reda ne moreta več spremeniti, uradno sporočila pare osmine finala.

Dejan Vinčić Po menjavi Šport Vinčić razkril, kaj se je dogajalo med njim in selektorjem po tekmi s Francijo

V osmino finala so se uvrstile prvi dve reprezentanci iz vsake predtekmovalne skupine in štiri najboljše tretjeuvrščene ekipe. Zmagovalke skupin so Srbija, Brazilija, Poljska, Francija, Italija in Nizozemska, kot drugouvrščene ekipe so napredovale Ukrajina, Japonska, ZDA, Slovenija, Turčija in Iran, najboljše štiri tretjeuvrščene pa so Kuba, Argentina, Nemčija in Tunizija. Kot tretjeuvrščeni sta izpadli Kanada in Mehika.

Slovenska odbojkarska reprezentanca Vstopnice veljajo? Šport POZOR, NAVIJAČI! Spremenjena ura naslednje tekme Slovenije! Lukas Kampa Ni se zadrževal Šport Nemški zvezdnik besen po porazu s Slovenijo: "Povem vam, kdo je glavni krivec!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.