Šport
25 ogledov

Soglasno: Denič ostaja za krmilom reprezentance

boris denič slovenija portugalska kvalifikacije svetovno prvenstvo 2013 stožice Boštjan Tacol
Boris Denič bo še naprej opravljal vlogo selektorja slovenske moške rokometne reprezentance.

Boris Denič, ki bo po novem vodil tudi Dinamo Minsk, je sicer po neuspešnem nastopu v kvalifikacijah za EP 2014 ponudil odstop, a ga je predsedstvo Rokometne zveze Slovenije na korespondenčni seji zavrnilo, so sporočili z RZS.

"Na 23. korespondenčni seji predsedstvo Rokometne zveze Slovenije ni sprejelo ponujenega odstopa Borisa Deniča, selektorja moške članske reprezentance. Od 23 članov predsedstva RZS jih je glasovalo 14 in vsi so zavrnili ponujen odstop," so v sporočilu za javnost zapisali pri RZS.

Ostaja do Ria 2016 

"Boris Denič je v torek na predsedstvo RZS naslovil dopis, v katerem je zaradi neuspeha v kvalifikacijah za EP 2014 ponudil odstop. Predsednik RZS Franjo Bobinac je v ta namen sklical korespondenčno sejo predsedstva in do predpisanega roka (petek, 21. junij, do 12. ure) je glasovalo 14 od 23 članov predsedstva. Vseh 14 članov predsedstva RZS je zavrnilo ponujeni odstop. To pomeni, da Boris Denič v skladu z veljavno pogodbo ostaja selektor moške članske reprezentance do OI 2016 v Braziliji," so še dodali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.