Šport
400 ogledov

Stara je tri tedne in ima 55 tisoč sledilcev

alexis ohanian Instagram
Medtem ko nekateri zvezdniki skrbno skrivajo identiteto svojih otrok, jih drugi razkazujejo širnemu svetu.

Teniška zvezdnica Serena Williams in soustanovitelj Reddita Alexis Ohanina sta 1. septembra postala starša Alexis Olimpie Ohanian.

Malčica je bila na svetu komaj nekaj dni, že je dobila svoj prvi profil na družbenem omrežju Instagram. Še preden je dopolnila tri tedne, ima njen račun več kot 55.000 sledilcev

serena williams | Avtor: Epa Epa

Williamsova je velika oboževalka aplikacije Instagram, kjer redno komunicira z več kot 6,6 milijoni sledilci. Ameriška teniška igralka, ki je v karieri osvojila 23 grand slamov in 72 turnirskih lovorik, se namerava na igrišča vrniti že januarja prihodnje leto, ko bo branila zmago na OP Avstralije. Če ji bo uspelo, se bo med tekmovalno elito vrnila le dobre štiri mesece po porodu.

"Takšen je naš cilj. Odvisno od tega, kdaj bo spet začela 100-odstotno trenirati," je potrdil Serenin trener Patrick Mouratoglou.

Američanka je na letošnjem OP Avstralije v finalu premagala sestro Venus in osvojila 23. veliko lovoriko. S tem je na večni lestvici prehitela Nemko Steffi Graf (22) in postala rekorderka Odprte dobe (od leta 1968). Največ posamičnih grand slamov je sicer osvojila Avstralka Margaret Court (24), od tega 13 pred letom 1968.

 

Biceps

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

 

Meet Alexis Olympia Ohanian Jr. You have to check out link in bio for her amazing journey. Also check out my IG stories

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice