Šport
1821 ogledov

Rogličev pomagač utrpel grozljivo poškodbo

tony martin Instagram
Nemški kolesar Jumbo-Visme se je huje poškodoval ob padcu, v katerega je bil vpleten tudi Primož Roglič.

Tony Martin (Jumbo-Visma) je zaradi padca na peti etapi, v katerem je utrpel zlom komolca, že moral zaputiti dirko Pariz-Niza, kar pomeni, da je vodilni kolesar v skupni razvrstitvi Primož Roglič (Jumbo-Visma) ostal brez pomembnega pomočnika v boju za skupno zmago.

Do incidenta je prišlo v peti etapi, ko je Martin v trenutku nepazljivosti zadel enega od količkov ob cesti, pri tem pa na tla spravil tudi Rogliča. Martin je celo poskušal nadaljevati etapo, a se je hitro izkazalo, da to ne bo mogoče.

Primož Roglič Pojasnil tudi razlog Šport Takšne so najnovejše informacije o stanju Rogliča in Martina po grozljivem padcu Zastal dih Šport Roglič padel po veliki napaki moštvenega kolega

Posledice padca je 35-letni Jumbovec pokazal na Instagramu, kjer je pripisal: "Smola. Padel sem zaradi opreme na cesti in si zlomil komolec. Vračam se domov, kjer me čakajo dodatne preiskave. Težko mi je, ker moram Primoža Rogliča in ostale fante pustiti na cedilu. Upam, da se kmalu vrnem."

Roglič je dan po padcu slavil na šesti etapi in še povečal prednost v skupni razvrstitvi.

Primož Roglič Video Šport Železni Roglič: Včeraj padel, danes spet najboljši

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice