Šport
186 ogledov

Tako McGregor provocira Mayweatherja

conor mcgregor Profimedias
Zvezdnik mešanih borilnih veščin Conor McGregor je podpisal svoj del dogovora za dvoboj stoletja z upokojenim in neporaženim Floydom Mayweatherjem.

Prvi mož UFC-ja Dana White je potrdil, da je Conor McGregor podpisal dogovor za enega najtežje pričakovanih boksarskih obračunov vseh časov in zdaj čaka na potezo Floyda Mayweatherja.
Ameriški boksar, ki je v karieri dobil vseh 49 profesionalnih dvobojev (49-0), je leta 2015 končal svojo kariero, vendar se je za obračun z največjim zvezdnikom, kar jih premore MMA, pripravljen vrniti iz pokoja.

"Prvi in najpomemnejši del zgodovinske pogodbe je zdaj uradno podpisan. Čestitke vsem vpletenim. V prihajajočih dneh pričakujemo podpis Ala Haymona (agent, op. a.) in njegovega boksarja," je povedal White.

Pred časom se je šušljalo, da naj bi se borca pomerila v mešanici boksa in drugih borilnih veščin, a je White razkril, da bodo gledalci lahko uživali v klasičnem boksarskem spektaklu. 

Mayweather bo kot eden najboljših boksarjev vseh časov veljal za favorita, a McGregorja nikakor ne gre podcenjevati, saj se že nekaj mesecev posveča izključno boksarski tehniki in se pripravlja za enega finančno najdonosnejših dvobojev vseh časov. Prav tako ne gre zanemariti, da je Mayweather star 40 let, McGregor pa jih bo letos dopolnil 29.

Irec je v okviru organizacije UFC zbral 21 zmag in le tri poraze (21-3), svojega nasprotnika pa se je že lotil z miselnimi igricami. Na družabnem omrežju Instagram je objavil fotografijo sina v kopici šampionskih pasov in pripisal: "Sin, zdaj so na vrsti boksarski."

Žogica je na strani Mayweatherja.

 

Let's go get some boxing ones now son.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on May 18, 2017 at 6:42am PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.