Šport
3227 ogledov

Teniški zvezdnik spet deležen hudih obtožb

Alexander Zverev in Brenda Patea Profimedia
Nove skrbi za nemškega teniškega zvezdnika ruskega rodu Alexandra Zvereva.

Nemški teniški zvezdnik Alexander Zverev se po poročanju nemških medijev znova sooča s hudimi obtožbami. Potem ko ga je družinskega nasilja obtožila bivša partnerka Olga Šaripova, se je zdaj oglasila še mama njegove hčerke Brenda Patea, prav tako sicer že Alexandrova bivša. 

Kot navaja RTL, naj bi ga tudi Patea obtožila povzročitve telesnih poškodb. Patea je sicer šokirala v začetku leta 2021, ko je dejala, da po razhodu z Zverevom nosi njegovega otroka, a da skrbništva, ko se bo otrok rodil, z nemškim tenisačem ne bo delila. 

Konec januarja letos je Zverev sicer zapisal, da je pravica zmagala, potem ko je bil oproščen vseh obtožb družinskega nasilja nad bivšo partnerko Olgo Šaripovo. Njene obtožbe so v teniški karavani dvignile precej prahu, mnogi so celo zahtevali, da bi morali Zvereva začasno suspendirati. 

Slabega pol leta po odločitvi sodišča pa so v javnost prišle nove obtožbe, za katere je poskrbela mama njegove hčerke Mayle. Po poročanju RTL-a ga nemško državno tožilstvo v Berlinu obtožuje povzročitve hudih telesnih poškodb. Patea je sicer ob tem, ko so njene obtožbe prišle v javnost, zanikala, da bi bile obtožbe povezane z morebitno finančno odškodnino. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.