Šport
20 ogledov

Terry grel straniščne školjke

Terry Šuler Chelsea Maribor Liga prvakov Stamford Bridge EPA
Kapetan Chelseaja je razkril, kako je na začetku kariere na vse mogoče, včasih celo bizarne načine skrbel za uveljavljene nogometaše londonskega velikana.

John Terry je z mediji delil podrobnosti, kako se je na začetku športne poti poskušal uveljaviti v angleškem prvoligašu, za katerega igra vse od leta 1998.

Branilec je kot mladi nogometaš čistil čevlje kapetanu Dennisu Wiseju, skrbel za tople napitke in v mrzlih zimskih mesecih celo, ne boste verjeli, grel straniščne školjke, da nogometaše, kot so Wise, Kevin Hitchcock in Michael Duberry ne bi preveč zeblo.

''Vse bi naredil za njih. Pripravljal sem jim čaj in kavo, tudi smešne stvari, kot na primer sedenje na školjki, da bi jo ogrel. Ko razmišljam o tem, je vse skupaj kar malce bizarno, a to je del odraščanja,'' je povedal eden najprepoznavnejših nogometašev na Otoku.

Terry, ki danes zasluži več kot 200.000 evrov na tednov, je za vsak gol, dosežen s čevlji, ki jih je očistil, prejel dobrih 30 evrov napitnine. ''Čistil sem njegove čevlje. Hotel sem, da so popolni, zato sem se zelo potrudil. Občasno mi je dal kakšen bonus. Če je zadel, sem dobil 33 evrov, kar je bila polovica moje takratne plače. Molil sem za enajstmetrovko, da bi Wise lahko zadel,'' se spominja legendarni angleški branilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.