Šport
8662 ogledov

To je po epski zmagi Slovenke storil Đoković

Tamara Zidanšek Roland Garros Epa
Vezi iz nekdanje skupne države očitno še vedno nekaj veljajo.

V torek je Tamara Zidanšek dosegla največji uspeh slovenskega tenisa po osamosvojitvi, potem ko se je z zmago nad Španko Paulo Badoso uvrstila v polfinale odprtega prvenstva Francije.

Po zgodovinskem uspehu se je Slovenka odpravila v drobovje slovitega pariškega teniškega objekta in čakala na svojo ekipo.

luženik Ukradel šov Šport Zato so po dvoboju vsi govorili o trenerju Zidanškove

A preden se je Zidanškova lahko pozdravila z najtesnejšimi sodelavci, jo je pričakal prav poseben znanec. Razplet njenega dvoboja je namreč v prostorih, namenjenim igralcev in osebju, spremljal Novak Đoković.

Najboljši igralec zadnjih let je bil najbrž prvi, ki je neposredno čestital Tamari. Udarila sta se s pestmi in nato spregovorila še nekaj besed. Oba sta imela na obrazu prešeren nasmeh.

Zidanškova se bo v četrtek za mesto v velikem finalu pomerila z Rusinjo Anastazijo Pavljučenkovo. Đoković si moral mesto med četverico še prislužiti, v sredo zvečer ga čaka Italijan Matteo Berrettini.

Maria Sakkari Iga Swiatek OP Francije OP Francije Šport Zidanškova spoznala potencialni finalni tekmici
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice