Šport
595 ogledov

Trener na pogovor povabil tudi Kopitarja

anže kopitar los angeles kings Profimedias
Trener Los Angeles Kings John Stevens se v prihajajoči sezoni elitne hokejske lige nadeja boljših predstav Anžeta Kopitar.

Kanadčan John Stevens, ki je na trenerskem stolčku ekipe iz mesta angelov nasledil Darryla Sutterja, se je med pripravami na novo sezono s svojimi igralci pogovarjal na štiri oči. Sestal se je tudi s slovenskim reprezentanom Anžetom Kopitarjem, kateremu v lanski sezoni ni šlo vse po načrtih.

John Stevens LA Kings LA Kings Šport Kopitar ima novega trenerja

"Najprej sem sedel z vsakim igralcem, da bi se pogovoril o njihovi igri, pričakovanjih in o tem, kako bomo šli naprej. Urejeni medsebojni odnosi so nam v pomoč. Kot novi trener sem se veselil pogovorov z igralci, da sem od vsakega slišal, kar ima povedati," je povedal Stevens.

Kraljem se v lanski sezoni še drugič v treh letih ni uspelo uvrstiti v končnico, nekaj odgovornosti za to pa nosi tudi Kopitar, ki je v rednem delu sezone zbral zanj skromnih 52 točk (12 golov, 40 podaj). To je Kopitarjev najslabši izkupiček v desetletnem udejstvovanju v ligi NHL.

"Strinjamo se, da je imel lani slabo sezono. Poleti sva se veliko pogovarjala. Vem, da trdo trenira. Lansko sezono želi pustiti za seboj in se letos odkupiti," je sklenil Stevens.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice