Šport
15 ogledov

Tudi po operaciji nastop vprašljiv

Drogbaja so po poškodbi roke že odpisali, a se nogometaš ne da in bo zaigral že Žurnal24 main
V soboto so v Bernu uspešno operirali prvega zvezdnika Slonokoščene obale Didierja Drogbaja, toda njegov nastop na svetovnem prvenstvu je še vedno pod velikim vprašajem.

Spomnimo, da se je Didier Drogba, kapetan Slonokoščene obale, poškodoval v petek na prijateljskem srečanju proti Japonski, ko se je zaletel z branilcem Marcusom Tuliom Tanako. Že nekaj trenutkov po trku je svet obšla novica, da bo moral odlični napadalec Chelsea zelo verjetno izpustiti nastop na svetovnem prvenstvu, vendar pa pri nogometeni zvezi Slonokoščene obale še vedno niso izgubili upanja. Po uspešni operaciji v Bernu pa je optimizem še toliko večji. "Kapetan naše reprezentance Didier Drogba je bil v soboto sprejet v bolnišnico Linderhof v Bernu. Operacijo sta uspešno izvedla doktorja Ralph Hertel in Michel Gaillot, ki sta med najboljšimi v svoji stroki. Doktorja in tudi zdravniško osebje naše reprezentance verjamejo v okrevanje Drogbaja,“ so v uradnem sporočilu zapisali pri krovni nogometni organizaciji Slonokoščene obale.

Sloni bodo v predtekmovanju SP igrali v tako imenovani skupini smrti skupaj z Brazilijo, Severno Korejo in Portugalsko. Ravno s slednjimi pa bodo 15. junija v Port Elizabethu odigrali prvo srečanje na mundijalu. Ali bo zaigral tudi Drogba pa za zdaj še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.