Šport
13 ogledov

V Monte Carlu bo manjkal le Federer

roger federer london EPA
Roger Federer je odpovedal sodelovanje na turnirju v Monte Carlu, kjer bodo sicer nastopili vsi drugi člani elitne sedmerice.

Prireditelji teniškega mastersa, ki ga bo sredi aprila gostil Monte Carlo, so sporočili, da je sodelovanje odpovedal eden najboljših igralcev na svetu Švicar Roger Federer. Nastopili pa bodo vsi drugi člani elitne sedmerice, vključno s prvim igralcem sveta Srbom Novakom Djokovićem.

"Vseeno imamo pripravljeno vabilo zanj. Vemo, da je bil vse od začetka sezone zelo obremenjen, toda zgodilo se je že, da se je prijavil v zadnjem hipu," direktor tekmovanja Željko Franulović vseeno še ni povsem izgubil upanja, da bi na teniških igriščih v kneževini videli na delu vse člane "top sedem" moškega tenisa. Med njimi seveda ne bo manjkal Španec Rafael Nadal, ki je kralj tega turnirja, saj je nepremagan že sedem sezon, od leta 2005.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.