Šport
284 ogledov

Velika sprememba za Juvanovo

kaja juvan Profimedia
Nadarjena Slovenka se je razšla z dolgoletnim trenerjem.

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je sporazumno končala sodelovanje s trenerjem Robijem Cokanom. Kot je sporočila prek Instagrama, sta se odločila, da po skoraj 12 letih končata sodelovanje.

Kaja Juvan, Andrej Krašovec WTA Šport Kaja Juvan predčasno končala sezono

"Rada bi se mu zahvalila za ves vložen trud in čas, ki ga je namenil, da sem vsako leto napredovala in postajala najboljša igralka, kar sem lahko," je zapisala Juvanova.

Dodala je, da ni besed, s katerimi bi lahko izrazila hvaležnost za vse, kar je naredil zanjo in ji omogočil, da je prišla do te stopnje poklicnega tenisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone. After almost 12 years, @robi_cokan and I mutually decided to end our partnership. For more than half of my life Robi put all of his time and effort into making me the best tennis player possible. I can't even start to express my gratitude towards everything he has done for me and I surely wouldn't be where I am professionaly if it weren't for him. I will always have respect for him as a coach and as a person. I also wanna thank everyone who supported me (and Robi) on this journey. I am grateful for each and every one of you. I am going to start my preseason soon to make the next season even better. Thank you . Po skoraj dvanajst letih, sva se z Robijem odločila, da zaključiva sodelovanje. Rada bi se mu zahvalila za ves vložen trud in čas, ki ga je namenil, da sem vsako leto napredovala in postajala najboljša igralka kar sem lahko. Ni besed s katerimi bi lahko izrazila hvaležnost za vse kar je naredil zame in mi omogočil, da sem prišla do te stopnje profesionalnega tenisa. Vedno bom imela neizmerno spoštovanje do njega kot trenerja in osebo. Rada bi se tudi zahvalila vsem, ki ste me (-naju) podpirali na tej poti. Z naslednjim tednom začenjam priprave za naslednjo sezono. Hvala

A post shared by Kaja Juvan (@kajajuvan) on

tenis Tone vse globlje Šport Okuženi tenisač še kar na begu: "Obnaša se otročje"

Devetnajstletna igralka, ki je na 101. mestu svetovne lestvice, je še pojasnila, da bo naslednji teden začela priprave na novo sezono.

V dosedanji karieri se je na treh izmed štirih grand slamov prebila v drugi krog, posamičnega turnirskega naslova na turnirjih WTA pa še nima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice