Šport
16 ogledov

Weligton: "Messi mi je rekel ku**in sin"

Messi Wellington Malaga Barcelona EPA
Branilec Málage je argentinskega zvezdnika prijel za čeljust ob koncu sredine prvenstvene tekme. Brazilec trdi, da ga je Messi žalil.

V sredo sta se ekipi Málage in Barcelone v šestem kolu španske La Lige razšli z remijem (0:0), dolgočasno tekmo je malce popestril incident, ki se je zgodil ob koncu srečanja. Po preigravanju Lionela Messija na desni strani je pred vrati Idrissa Kamenija nastala gneča, v lase sta si skočila Welligton in Messi, ki sta imeli nekaj ostrih dvobojev že v preteklih letih.

"V enem izmed dvobojev sem ga skušal zaustaviti, pri tem sem ga slučajno zadel z roko v obraz. To ni bila moja namera. Zatem je prišel čisto do mene in mi rekel, da sem ku**in sin. Zato sem ga prijel in odrinil, a to so stvari, ki ostanejo na igrišču," je dogajanje pred sporno situacijo v 82. minuti opisal Weligton.

Ostali na vrhu 

Domači branilec je Messija prijel za čeljust in ga odrinil, potem ko je Argentinec prišel v njegovo bližino. Messi je padel po tleh, Weligton pa je prejel (le) rumeni karton. 35-letni "štoper" sicer pogosto uporablja umazane prijeme pri ustavljanju tekmečevih napadalcev, na njegov račun je bilo že moč slišati obtožbe iz tabora številnih klubov.

Varovanci Luisa Enriqueja so kljub remiju ostali na vrhu prvenstvene lestvice s šestnajstimi točkami po šestih kolih. Še vedno je mreža lanskih podprvakov nedotaknjena v letošnjem prvenstvu, ob tem so zabili 11 golov. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.