Šport
63 ogledov

''Z igrišča sem odšel kot Rocky Balboa''

Arnaud Gabas Profimedias
Francoski teniški sodnik, ki ga je z žogico v oko zadel kanadski tenisač Denis Shapovalov, je srečen, da je v incidentu odnesel celo kožo.

Teniškega sodnika Arnauda Gabasa je med obračunom Davisovega pokala med Kanado in Veliko Britanijo v navalu jeze zadel 17-letni Denis Shapovalov, ki se je za svoje dejanje takoj opravičil in s strani Mednarodne teniške zveze (ITF) prejel razmeramo blago kazen v višini 7000 ameriških dolarjev.

Shapovalov je želel po izgubljeni igri v tretjem nizu žogico poslati med gledalce, a namesto prostrane tribune zadel glavo delivca pravice in mu podaril modrico.

Gabas je dobil močan udarec v oko, ki je nemudoma zateklo. Preventivni pregled je opravil v ottawski bolnišnici, dodatne preiskave pa ga čakajo po vrnitvi v domovino.

Francoz, ki se je primerjal z boksarskim junakom filmske uspešnice Rocky, po prvih znakih sodeč ni utrpel hujše poškodbe.

''Z igrišča sem odšel kot Rocky Balboa. Posnetek je kar šokanten. Med sezono se izognemo kar nekaj žogicam, a tokrat nisem imel nobene možnosti. Srečo sem imel, da ni bilo huje. Igralci so dandanes malce podivjani. Videl sem, da je jezen in da se bo nekaj zgodilo, vendar si nisem mislil, da me bo zadel.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.