Šport > Zimski športi
89826 ogledov

Ena najboljših na svetu žaluje: čez noč je umrl njen fant

Arina Sabalenka in fant Konstantin Kolcov Instagram
Druga teniška igralka sveta Arina Sabalenka se spopada z veliko izgubo. Pri vsega 42 letih je nepričakovano umrl njen fant, nekdanji izvrstni beloruski hokejist Konstantin Kolcov.

25-letna Arina Sabalenka, zmagovalka zadnjega teniškega grand slama, se spopada z veliko tragedijo. Po poročanju Reutersa je Belorusinja namreč čez noč ostala brez partnerja, 42-letnega nekdanjega hokejista Konstantina Kolcova. Novico o smrti je sicer prvi sporočil ruski klub Salavat Julajev iz Ufe, kjer je Kolcov sicer opravljal vlogo pomočnika trenerja.

Sabalenka in Kolcov | Avtor: Instagram Instagram
"Z veliko žalostjo sporočamo, da je trener ekipe Salavat Julajev – Konstantin Kolcov, umrl," so zapisali v sporočilu za javnost. "Bil je močna in vedra oseba, bil je spoštovan med igralci, kolegi in navijači. Za vedno se je vpisal v zgodovino našega kluba. Naj počiva v miru," so še dodali. Razloga za nenadno smrt sicer v klubu niso navedli, kot poročajo tuji mediji, pa naj bi Kolcov umrl v Združenih državah Amerike. 

Sabalenka in Kolcov sta bila v razmerju vse od leta 2021.

Kolcov je večino svoje kariere preživel v ruskih klubih, tri sezone pa se je meril tudi v najmočnejši ligi na svetu – ligi NHL, kjer je branil barve kluba Pittsburgh Penguins. Novembra 2016 se je Kolcov upokojil od aktivnega igranja, in sicer po odigranih 18 sezonah vrhunskega hokeja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • Ender3 15:11 19.marec 2024.

    Beli strdki terjajo svoj davek..Rabi še kdo poživitveni odmerek mRNA cepiva..?

  • rd2dmk2 13:22 19.marec 2024.

    torej kaj je bil pokoji, njen fant, partner ali pradedek ?

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 12:19 19.marec 2024.

    Kriv Lukašenko ali pa Putin, a ne Rusofobi..