Šport > Zimski športi
68670 ogledov

Gole fotografije Lindsey Vonn preplavile splet

gola Lindsey Vonn Instagram
Na spletu so se pojavile gole fotografije ameriške smučarke Lindsey Vonn in njenega nekdanjega izbranca golfista Tigerja Woodsa. Zvezdnika že grozita s tožbo.

Neznani hekerji so vdrli v telefon najuspešnejše alpske smučarke vseh časov Lindsey Vonn in s svetovno javnost brez njenega privoljenja delili intimne, predvsem pa zelo nazorne fotografije.

lindsey vonn | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
"To je nezaslišan in odvraten vdor v zasebnost, da je nekdo ukradel in nelegalno objavil intimne fotografije," je sporočila tiskovna predstavnica ameriške superzvezdnice. 

"Lindsey bo sprejela vse potrebne in primerne pravne ukrepe, da zaščiti svoje pravice in interese. Prepričana je, da je potrebno tako hekerje, ki so ukradli njene zasebne fotografije, kot tudi spletne strani, ki takšna dejanja spodbujajo, kaznovati po črki zakona," je še zapisala predstavnica Vonnove. Fotografije so nastale pred nekaj leti, ko sta bila Vonnova in Woods v zvezi. Zvezdniški par se je razšel leta 2015.

Tudi ameriški golfist je zaradi objave fotografije, na kateri pozira v adamovem kostumu, že zagrozil s pravnimi posledicami.

Komentarjev 7
  • marjan51 00:10 23.avgust 2017.

    Lindsey je pač krasotica, ki gre marsikomu v nos, samo za primerjavo si pogledaj tvojo krasotico,????¿?¿¿?¿????

  • perhan63 15:00 22.avgust 2017.

    celeb jihad stran

  • perhan63 14:59 22.avgust 2017.

    kero ma jao ,,,tud porno dive se je ne bi sramovale..

Sorodne novice