Šport > Zimski športi
27102 ogledov

Andrej Stare na robu solz, tako se je zahvalil poslušalcem

Andrej Stare Facebook
Sloviti komentator je opravl še svoj zadnji prenos.

Andrej Stare je s prenosom ekipne tekme v Planici sklenil svojo komentatorsko kariero. Pred drugo serijo, ki je kasneje zaradi premočnega vetra tudi odpadla, se je zahvalil gledalcem in vsem, ki se mu v zadnjem času oglašajo preko socialnih omrežij in spletne pošte. Ob tem se mu je od čustev zatresel glas.

"Lep pozdrav, tokrat res zadnjič," je pred predvideno drugo serijo sicer izjavil Stare, ki je na svoji komentatorski poti poskrbel za številne izjave, ki so se usidrale v spomin televizijskih gledalcev. "Bil sem vaš in sem," je na robu solz še dodal.

"Minilo je lepo obdobje, veliko si prispeval k prepoznavnosti te discipline," pa je povedal nekdanji glavni trener slovenske skakalne ekipe Jelko Gros, sicer Staretov dolgoletni sodelavec pri prenosu smučarskih skokov.

Andrej Stare | Avtor: Profimedia Profimedia

Stare je svojo komentatorsko kariero začel leta 1979, gledalci pa so ga na nacionalni televiziji spremljali v nogometnih, atletskih, skakalnih in hokejskih prenosih. 

"Doktor Stare, hvala. Lepo vas je bilo spremljati," pa je po koncu ekipne preizkušnje dejal sedanji glavni trener skakalne reprezentance Robert Hrgota. 

Komentarjev 14
  • bodočipartizan 07:41 24.marec 2024.

    temu se reče alkoholna cmeravost

  • Ender3 14:11 23.marec 2024.

    Lepega je vedno enkrat konec..Vprašem pa se ali je Andrej dr.med tudi bolnike kdaj obravnaval pod vplivom maligamov..

  • vojko19 13:43 23.marec 2024.

    Super ste bil !!!

Sorodne novice