Šport
6 ogledov

Zmaji po točko v Innsbruck

Hokejisti Olimpije so s svojim nastopi na Bledu že zaključili. Žurnal24 main
V 36. kolu avstrijskega državnega prvenstva bodo hokejisti Jesenic gostili ekipo Graz 99-ers, ZM Olimpija pa bo v Innsbrucku poskušala osvojiti vsaj točko.

Ljubljanski hokejisti so v decembru osemkrat stopili na ledeno ploskev, v tem času pa so v avstrijskem državnem prvenstvu zmagali šestkrat in le dvakrat izgubili. S trenutnimi dosežki je zadovoljen tudi branilec Žiga Pavlin: "Forma se stopnjuje. Upam, da bomo tako nadaljevali tudi v drugem delu tekmovanja, pravo igro pa želimo prikazati tudi v končnici."

 
 

Vsaka točka bo veliko pomenila za nadaljevanje tekmovanja, vseeno pa bo za igranje v končnici treba zmagovati še naprej.

Egon Murič

 
Varovanci Mika Posme se bodo za preostali dve mesti v končnici pomerili s tremi ekipami s spodnjega dela lestvice, z osvojitvijo osmega mesta pa bi v naslednji krog tekmovanja prenesli točko. Za takšen dosežek potrebujejo remi z Innsbruckom . Egon Murič : "Vsaka točka bo veliko pomenila za nadaljevanje tekmovanja, vseeno pa bo za igranje v končnici treba zmagovati še naprej."


Jeseničani se bodo potegovali za drugo mesto. © SPS

 

Osmo mesto zmaji lahko osvojijo tudi ob pomoči Jeseničanov . Ti se bodo pomerili z devetouvrščeno ekipo iz Gradca , z zmago pa bi si železarji zagotovili tretje mesto. Ob spodrsljaju Dunajčanov pri Albi so lahko tudi drugi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.