Šport
662 ogledov

Zver na begu pred policijo

Tomislav Spahović, MMA Youtube
Tomislav Spahović, najznamenitejši bosanski MMA borec, je poskrbel za največji športni škandal v BiH.

MMA borec Tomislav Spahović je osumljen za umor 32-letnega Amila Geca in trenutno beži pred zakonom. Gec je umrl zaradi poškodb, ki jih je urpel v petkovem streljanju, ko so ga napdli v njegovem vozilu, eden od strelov pa ga je zadel v glavo. Šlo naj bi za izterjavo dolgov.

Glavni osumljenec za napad je Spahović, ki ga v svetu MMA poznajo tudi pod nadimkom "Bosanska zver", policija pa išče še eno osebo, ki naj bi sodelovala v streljanju. Za Spahovićem je že razpisana tiralica, v priporu pa je njegova partnerka Melisa Musić, ki naj bi borcu pomagala pri begu. Njen odvetnik trdi, da ni bila v stiku z osumljencem.

Spahovićeva mama Silvana je prepričana, da njen sin ni bil udeležen v obračun: "Z vso odgovornostjo trdim, da moj sin nima nič s tem, Geca sploh ni poznal. Moj sin ni v begu, ni važno, kje je zdaj, javil se bo. Resnično ne želim, da pišete takšne reči o njem. On je športnik, dokazal bo, da je nedolžen. Ima dovolj denarja, zakaj bi jih zahteval od drugega? Tudi sama sem mu dala denar, saj sem prodala hišo v Nemčiji in stanovanje v Sarajevu," je  Spahovićeva izjavila za Dnevni Avaz.

Spahović je zelo nevaren tudi v ringu.


Komentarjev 1
  • Avatar čavez
    čavez 13:18 26.april 2016.

    In sedaj živi v drvarnici pri svojem poštenem sinu.