Šport
20 ogledov

Sporting dobil prvi dvoboj

Sporting Lizbona Maribor Liga prvakov trening EPA
Mlada ekipa Maribora je na uvodni tekmi mladinske lige prvakov na Ptuju izgubila proti Sportingu z 1:3 (0:1). Mariborski upi bodo naslednjo tekmo v tej ligi igrali 30. oktobra v gosteh proti Schalkeju

Na tekmi, ki bi prvotno morala biti v Lendavi, a je tam igrišče preveč razmočeno, so Portugalci povedli po enajstmetrovki Joseja Postige v 30. minuti. Zakrivil jo je Deni Štraus s prekrškom nad Lisandrom Semedom. Jose Correia je povišal na 2:0 v 76. minuti, Nik Lorbek je v 80. minuti z enajstmetrovke znižal na 1:2, končni izid pa je že v sodniškem dodatku postavil Luis Eloi.

V mladinski ligi prvakov sicer sodelujejo podmladki klubov, ki igrajo v članskem najelitnejšem klubskem tekmovanju stare celine.

Ob 20.45 bo nastopil še vrhunec nogometnega dneva na Štajerskem, saj se bosta v uvodnem krogu prave lige prvakov v Ljudskem vrtu pomerili še članski ekipi obeh klubov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.